Facebook Instagram LinkedIn

April 09, 2016 at 07:51PM


Jag har fixat mitt mål! 😀

Idag blev det vinst mot Tyskland. De stod 1 -1 efter fulltid. Vi vann på straffar. Mycket bra spelat.
Jag nådde mitt personliga mål som var 1 minut. Jag spelade med min kedja hela första perioden. Jag hadde inget klipp i armarna. Och jag skakade efter en period jag och coach bestämde att jag inte skulle spela mer. Först var jag besviken men när jag rannsaka mig själv kom jag på att målet va 1 min. Då blev de hela bättre. I morgon spelar vi mot Italien då är målet att finnas i båset hela matchen. Även om det inte funkar att spela.
#kälkhockey #sjuk #EM #ICESLEDGEHOCKEY #parasport #resa #kälkkronorna #Östersund #hockey #teamsweden #sverige #3kronor #smärta
via IFTTT

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *