Facebook Instagram LinkedIn

Bruten häl kläder mm

Med ungefär 4 veckor kvar till Paralympic så går jag och bryter min häl. när jag fick svaret på akuten i Avesta i tisdags trodde jag att jag skulle avlida. Jag sjönk långt genom marken. Samtalet till landslags coachen kändes inte kul att göra. Jag skulle inte göra något på 12 veckor så att foten skulle få läka. Men både jag och Jörgen hade samma tanke att jag skulle spela så de kändes skönt. I Onsdags var jag till Falun för ett andra utlåtande av en idrottsläkare, och då blev svaret ett jag kunde spela de är ju nästa 4 veckor att läka på men se till att du bygger bort så de inte händer igen. så nu pågår utveckling av kälke samt skridskor för att jag inte ska bryta foten igen. ( de är andra gången sen jag började spela Kälkhockey.)

Min första Dopingkoll är genomförd under Malmö Open. känns skönt att ha de gjort. men de var en avancerad procedur men helt förståeligt efter som de inte får vara fel på detta provet.

Nu är kläderna provade till Sotji. De tog ungefär 1,5h och var svettigt och rätt kul. Men inget som jag skulle vilja göra en gång i veckan.

Detta har varit min vecka som har gått från förtvivlan till lycka. eller hur man ska se det. jag är trött av benbrottet men lycklig för att jag ska spela.  tack för nu och en glad hjärtedag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *