Facebook Instagram LinkedIn

De händer lite lite ibland

image

Idag har vi adl träning my har alldeles själv lärt sig att laga kyckling med cashewnötter.  Jäkligt gott blev det åxå.
Livet hemma går mest ut på att fixa saker som jag börjat på men inte slutfört.  Vilket är hur mycket som helst. Vinter cykeln som skulle fixas i höstas är klar i morgon. Med mtb däck och framskärm vilket gör att jag slipper äta grus och kan cykla lite roligare än bara landsväg. 
Hur brant klarar man av?
De ska till och testas

Är inte riktigt igång med träningen efter Sochi.  Ja rör på mig och tränar lite lätt men inga tunga pass utan mer tid med familjen vilket resulterar i hemskare smärtor.  Så för att kunna klara mig måste jag få fart på träningen men är i en ond spiral och har inte ork att bryta den.  Men i morgon blir de bättre man ska tro på morgondagen! Och varför göra det idag som jag kan göra imorgon, , helst skulle nån annan  göra de åt mig;-). Kanske är det man har PT till 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *