Facebook Instagram LinkedIn

En baksida av midsommar firande :-)

image

Ee är konstigt att men inte förstår och har mer omdöme.  Midsommarafton som vanligt kallt och blåsigt.  Tar på mig kläder fryser inte under dagen.  Dr blir kväll pratar och hsr kul märker inte av att de blir kallare och kallare.  När vi åker hem +4 grader.  Lägger mig i sängen.  Då börjar det benen är som frusna kött stycken.  Omöjligt att sova somnar till slut. Vakna efter några timmar fortfarande ont.  Får en liten sovmorgon av marie.
När jag vaknar hade ja lika gärna kunnat druckit upp hela bolaget dan och innan sp illa som jag mår. 
Dagen går vi åker ut och fikar kroppen känns som den tillhör en död gubbe.  Åker hem till svärföräldrarna och somnar i soffan.  Lägger mig tidigt efter som de brukar hålla på en dag pch sova är bra medicin. 
Vaknar de är lika.  Fortfarande bakis kännsla i kroppen.  Försöker göra lute av fe saker som ska göras svettas som i en bastu. 

Lägger mig i sängen och där är jag kvar.  Skönt att marie och barnen är borta.  En dag som gått helt pt spillo.  Jag tycker inte synd om mig själv utan är mer förbannad. Som sagt tur att ingen är hemma.

Men i morgon är det bra och allt funkar som det ska.  De har jag kommit överens med kroppen om.

En mindre lyckad dag i livet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *