Facebook Instagram LinkedIn

February 29, 2016 at 10:08PM


Stafett vasan inställd

Laget som jag skulle åka för ställde in. Vi saknade 2 åkare pga sjukdom. Så förra veckan fick alla mina bokstäver frispel. Jag har jätte svårt när man bestämt något sedan ändras något. Jag försöker jobba på detta men de är inte så lätt. Men nu laddas de för nästa år. Armbågen lider inte av att de blev inställt😃

Det blev en kort sväng till stugan jag kollade på när e andra åkte skidor vilket är lite som att titta på färg som torkar. Klart man vill se barnen åka men de har man ju sett på 5 minuter sedan är de inte så kul. Solen sken och snön var lagom mjuk för stolen.
Nu är batterierna laddade igen och de känns som att jag har hyfsad koll på läget. Nu är de sista på säsongen kvar.
Läger i Hedemora med landslaget i samarbete med @hedemorask 12-13 mars och börja av april är det EM i Östersund.
#kälkhockey #handikappidrott #icesledgehockey #parasport #hedemora #hedemorahockey #hsk #kläppen #vila #laddabatterierna
via IFTTT

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *