Facebook Instagram LinkedIn

För stor uppgift

Idag är jag trött och sliten. Var förbi Emelie & KJ i går och firade att han vunnit Vansbro triathlon.  Vilket var en trevlig tillställning men vi gick tidigt efter som Mikaela och Pella skulle åka tidig till Vansbro för att simma. Så de var uppstigning kl 6 i morse för att äta frukost och säga hej då. Sen krypa i säng igen för att sova en stund till. Kl 9 kom en kille och gärvde upp baksidan för att vi ska göra en uteplats.

Nu när de är grävt och klart och jag ser hur stort de kommer att bli börjar jag att ångra mig de är nog mer jobb än vad jag har ork att ta in idag. De värsta är inte att göra jobbet utan att få hem grejerna till att göra det. Om jag beställer dem kommer de att köra dem dit jag vill jag måste ha dem på baksidan där jag ska bygga annars klarar jag inte av det. Man ska inte fundera på sådanahär saker en söndag em när man ändå inte kan göra något åt det. När sakerna är på plats så kan de få ta till vintern om de vill så men idag känns de motigt att få projektet i land. De känns alltid så här när jag har startat något att jag inte längre vill men de brukar bli bra efter ett tag. De under lättar inte att de regnar en massa ute.

Min starka sida är nog att starta saker men de är lite svårt att göra klart dem. Detta med uteplatsen så blev de kanske inte mycket urgrävt så de stämde inte med de jag tänkt i mitt huvud. Men jag ska konsultera pappa så kommer de att bli bra när vi tänker tillsammans.

Och de är inte bara en sak som ska göras utan de är en massa saker och de ska göras i rätt ordning för att de ska funka blir nog till att skriva en lista och börja beta av. En av de bättre sakerna med lite projekt är att man inte måste gymträna utan de kommer gratis och de blir fint runt om en.  De är bara några pass kondition som måste till. Och de gör jag gladeligen för att ta mjölksyran ur armarna.

Tack och god natt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *