Facebook Instagram LinkedIn

Från sjukhus sängen

Ny duschad och ned bäddad i sängen.

Idag har jag träffat Anders som ska operera mig i morgon kl 0825 och beräknas vara klar till 17. Efter detta skulle jag inte tycka om honom för jag skulle ha hemskt ont. Men jag skulle få morfinpump men den skulle inte ta bort all smärta. Jag ska operera fjättrad ryggmärgskanal och eventuella cystor.

De känns som kroppen har lagt ner allt försvar jag ha hemsk ont de hugger oftare än vanligt. De är fascinerande hur kroppen kan ställa om sig. Sen i fredags då jag var på inskrivningen tills idag är de mycket värre med smärtan. Precis som om beslutet och vägen mot genomförandet har släppt all den blockad mot smärta som hjärnan har satt upp.

Jag är inte orolig för operationen utan mot rehab tiden efteråt. Hur kommer de att funka när kan man gå på toa igen. Kommer jag att fira jul på sjukhuset. Sen att man återupplever de som hände för 5 år sen skapar en klump i magen och ångest tänk om osv..

De är inte bara jag som återupplever skadan utan även Marie.  Hon är en stark kvinna som dels står ut med mig men också som har genomlevt en jätte förändring i sitt liv Tack för att du finns !!!

My förstår att de är något i görningen och är busigare än vanligt. Hur gör man för att vända något som man själv är nervös för till något positivt till ett 3 årigt barn? För en vecka sen trodde hon att om man hamlar på sjukhus så dör man. De gick fort att få henne att förstå att de inte är så. Men hon har en massa tankar som man måste ta hand om och bearbeta men de är inte så lätt när man har sig själv och omvärlden som trycker på.

Nu ska jag se på tv. Kommer troligen att bli lika besviken som sist jag kollade att de inte är något förutom reklam. 6 år utan tv varför ser inte ni också på tv-serier på dvd?

Vi ses på andra sidan då ett nytt liv börjar.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *