Facebook Instagram LinkedIn

Frustrationer

De senaste dagarna har farit förbi två julaftnar avklarade de är bara en kvar. Julen är inte min favorit högtid men lidandet har varit överkomligt.

Har en enorm frustration inom mig känner att jag skulle vilja slå något. Har inte sovit på några nätter Marie hostar och jag har ont. Problemet är att kroppen är slö men huvudet går i 110. Har en massa tankar och projekt i huvudet men de är inget jag kan göra. Antingen är de för tungt eller så är kroppen för orkeslös.

Har ett enormt sug efter att göra något börja träna hård så att kroppen kan slappna av så där skönt som den bara kan vid utmattning. I stället är jag hemma och gör ingenting. Undrar om de hade varit bättre att vara på sjukhuset där fanns i alla fall inte frestelsen att göra en massa saker (förutom ett och annat bus). Här hemma finns frestelserna och jag är svag i själen. Riktigt så illa är det inte men inte långt ifrån.

Varför kan folk inte säga som de är. Finns de någon oskriven lag att man ska linda in saker i bomull för att de inte ska verka som man är egoistisk? Alla människor är mer eller mindre egoistiska. Om man inte vill göra en sak så kan man inte säga som det är utan man hittar på något som verkar uppoffrande. Jag gör också lika dant ibland. Jag uppskattar ärlighet ska nog försöka bli rakare och säga som det är. Undrar vilka samvetskval som man kommer att få av detta. Men är man medveten kan man i alla fall försöka sig på en bättring. Känner att psyket är lite lågt så därför tar man åt sig extra mycket.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *