Facebook Instagram LinkedIn

January 10, 2016 at 05:43PM


Miljonär

Precis när dagen intervall pass är klar kommer låt texten av jumper:

Om jag blir miljonär på lotteri ska jag köpa plastikkirurgi tänk va snygg jag skulle bli. (Eller något i den stilen)

Börjar fundera hur trött jag ser ut och inser att de är svårt att köpa en vackrare look i alla fall. Klär inte upp mig för att knäppa snygga selfie bilder i paincave.
Om folk går till gymmet för att vara snygg kan man inte göra det någon annan gång. Eller är de en subkultur som jag inte förstår. Om jag gör #bikinifittnes. Får jag mer likes på mina bilder eller visar jag för lite hud och tuttar?
Kanske dags för ett litet test.
Om jag blev miljonär på lotteri skulle jag bli väldigt förvånad eftersom jag inte vet hur man spelar på lotto eller något annat heller för den delen 😂. Då är vi utanför min comfort zone.
Något annat som förundrar mig är algoritm som beräknar ansträngning i Polars klockor 40 min träning intervaller är olika ansträngning även fast snitten är väldigt lika varandra. Idag var de 15 timmar återhämtning.
#kälkhockey #paincave #träning #hedemora #skierg #xcskiing #polar #miljonär #miljonar #jumper
via IFTTT

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *