Facebook Instagram LinkedIn

Jordens resurser

På jorden finns de ett förutbestämd mängd av naturtillgångar tex vatten järn osv. vad händer när man rubbar balansen och tar bort en del av dessa tillgångar. Rubbas hela balansen i vårat system? De enda sättet som detta kan hända på är när man gör rymdfärder och lämnar kvar saker där ute. Efter som vi redan har rubbat denna balans hur kommer de att påverka oss. Kan de bli förskjutningar i lutningen på jorden eller saknaden av just den bestämda mängden som försvunnit. Eller kommer detta att bli ännu en av de saker som våra barn kommer att tycka att vi var helt dumma i huvudet som inte fattar att man inte kan göra på detta sättet och förstöra jordens tillgångar så som vi har kommit på med fossila bränslen mm. Är de lika bra att släppa en atombomb så vi inte kan förstöra mer och släcka funderingar och lidande.

Detta har jag funderat på ett par dagar. Men om jag blivit nå klokare efter detta vet jag inte. Men de har i alla fall haft något att göra på nätterna när jag inte kunnat sova. När man hamnar och tänka på så stora saker så blir jag lite rädd och man inser hur liten man är och man hoppas att de lilla som jag gör för att göra världen till en bätte plats att leva på.

Idag är jag ensam hemma jag skulle städa och packa. Men som vanligt så blir de att jag fastnar i en liten detalj som egentligen är ovesäntlig och sen fortsätter med att plocka nån annan stans så de inte blir klart någon stans. De har inte hjälpt till att jag har haft ont men de är bara att bita i de sura äpplet och göra även om de bär emot. Tänk om jag hade lika mycket viljekraft som när jag tränar då skulle de inte vara några problem men de har jag inte städa är tråkigare än att träna och träna är tråkigt men ett måste.
Trotts att jag tränat en hel del på slutet så har smärtan inte minskat men de måste nog få någon vecka till. Jag har fått remiss till magnetröntgen för att kolla på ryggen. Men de hittar nog inte något fel denna gång heller. Detta resa med smärtan börjar bli rätt dryg, efter som de inte finns någon lösning och efter som de inte syns på utsidan så är de lite svårt. Rullstolen ser man men när de är de minsta problemet, jag vill inte att man ska tycka synd om mig för de hjälper inte man blir bara förbannad. Men ibland skulle man kanske gråta åt hela situatione och hoppas att de blir bättre av de. Ett total bryt kanske är bra för att komma vidare. Nog klagat titta på en idiots resa och garva lite.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *