Facebook Instagram LinkedIn

June 14, 2015 at 11:15PM


Efter 9 år i stol idag kan jag säga att livet är en gåva som vi väljer att utnyttja som vi vill.
Jag har valt att prioritera andra saker än alkohol och droger. I största mån väljer jag bort smärtstillande till förmån att få vara närvarande med barnen och frun. En gång om året dricker jag och de är på “födelsedagen” som kanske lite morbidt är min skada dag. Har inte varit i fas e senaste åren att ta några glas vin n n idag i glada vänners lag delade vi några flaskor.
De är med vemod som jag lever denna dag. Men utan den är inte jag jag. Har lärt mig mycket om mig och hur hag är.
Framförallt hadde jag vet inte deltagit i ett paralympic “os” inte spelat i fler olika landslag om jag inte ramlat ner. Man får ju välja att se saker som de är och ta de positiva effekterna av konsekvenserna av handlade. Klart jag hadde föredragit att inte ha en rms. Men nu är det så och de är tungt men de är livet. Och framförallt mitt liv vad är din ursäkt för att inte leva ut dina drömmar?
Vi ses på andra sidan när ett nytt år inleds med nya utmaningar tårar känslor och tankar men ytterligare ett bra år. #familj #9år #tatillvarapålivet #drömmar #liteborta #levlivet
via IFTTT

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *