Facebook Instagram LinkedIn

March 18, 2016 at 09:40PM


Vi har olika nöjen 😂

Killar igenom mitt flöde i sociala medier några är någon stans i världen och tränar eller tävlar de andra har en mysig kväll i soffan eller äter och dricker. Mycket vinglas scrollade jag förbi.
Själv ser jag förnedringstv förundras över att man vill ligga i tv. Kollar på gammla avsnitt av kungarna av tylösand. Om de nu gjorde detta för att bli kända så vet i alla fall inte jag vilka de är. Men de får i alla fall visa sig nakna på tv de är ju alltid något om man nu gillar de.
Dagens sista pass är gjort med dessa tankar nu hoppas jag på en natts sömn och vaknar utvilad. De var ett tag sedan som de skedde på naturlig väg.
#tv #förnedring #fredagsmys #nykter # iblandärdenära
via IFTTT

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *