Facebook Instagram LinkedIn

March 21, 2016 at 09:07PM


Ett argt troll

Förra veckan var inte den bästa. Utåt sett så ser man inte då mycket men hemma har jag inte varit den trevligaste personen. Och som ofta då tar de tid att fatta hur jag är.
Man kan skylla på en massa saker varför man är som man är. Men de är ju tillslut jag som kan göra något eller vara som man är. Jag har haft ont lite värre än vanligt och några beslut har fattats som jag har funderat på längre.
Detta resulterade i att jag ville fly från verkligheten peta i mig tabletter och eller en ansenlig mängd sprit. Men jag är stolt över att jag inte gjorde något av de även om de var närmare än på länge.
Jag har ondare nu än i förra veckan men känner mig mer harmonisk och då orkas smärtan med mera. Jag är fortfarande inte på toppen men just nu är det under kontroll. De va svårt att erkänna detta igår men nu är det lugnare.
Tur att man har ett tjockt pannben 😂

#smärta #sömn #otrevlig #troll #ärlighet #jagklaradedet #envis #kontroll #nykter
via IFTTT

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *