Facebook Instagram LinkedIn

March 31, 2016 at 08:03PM


Min fantastiska tajming

Efter att allt ha flutit på bra iofs med en massa smärta. Är jag under eftermiddagen idag sängliggande. Massagen igår var välbehövlig men som vanligt så ökar smärtan dagen efter. Just nu känns det lite tungt. Men jag är inte otrevlig idag bara trött 😀

Men de är även en del i planen. Trodde bara inte att de skulle ta så hårt. De är några dagar kvar till att matcherna börjar och då kommer jag spela. Det finns inget annat på kartan. Nu är de bara sänka stressen i kroppen. De kommer hända när jag sätter mig I bilen imorgon.
Jag är inte orolig men det är bra att säga saker vilket jag tycker släpper en del av förväntningar.
Nu blir det sova och packa imorgon allt är i sin ordning listan skriven. Ju fyrkantigare livet är desto lättare att leva.
#smärta #sömn #resa #kälkkronorna #Östersund #hockey #teamsweden #sverige
via IFTTT

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *