Facebook Instagram LinkedIn

May 01, 2016 at 08:06PM


Baksida tjejstryk ☺
Idag gjorde jag och Marie en cykeltur tillsammans. Jag fick mest se hennes rumpa om jag va snabb nog. Jag var inte så snabb så de mesta jag tittade på och försökte jaga ikapp var en rosagul prick.
De fanns inte så mycket kraft i armarna. De va oroligt tungt. Imorgon så blir de lite rörlighet. Känner att kroppen inte håller måttet. Jag tror att kroppen är som när cykeln. Ställdes undan i höstas. Saknar dedär lätta växlarna som finns på hösten när träningen gett effekt. Nu är de bara en plåga. Men de blir bra att tävla lite mot Marie. Hornen växer ut.

Jag har bestämt mig för att inte tävla i cykel denna sommar ska koncentrera mig på hockey träning och familjen och bokskrivande.
#armcykling #parasport #tjejstryk #familj #cykel #hockey #kälkhockey
via IFTTT

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *