Facebook Instagram LinkedIn

May 03, 2016 at 06:54PM


Vilse i min trädgård

Min magnolia. Blommar! Den kom i rätt jord och på rätt plats @emausblommorochting . Detta är mitt favorit träd. Lite nördigt kanske men jag gillar min trädgård.
Under några år har vi pysslat och letat och anpassat trädgården. Nu börjar det bli klart några år till för växterna att bli så vackra ee kan bli.
Varför trädgård?
Jag behöver ställen där hjärnan kan koppla av . Ute i mona olika rum i trädgården kan jag släppa lite av huvudet som snurrar i 100 på 30 väg. Nördig ja. Men de funkar att slappna av. Skulle bara behöva en damm med fiskar. Men de projektet ligger år framåt.
#kälkhockey #psyket #trädgård #hjärna #magnolia #vår
via IFTTT

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *