Facebook Instagram LinkedIn

Med egna armar.

Idag har jag fått börja rulla. De har känts ganska tungt, armarna är som stockar och rulla på plant golv har känts som en uppförsbacke. Känns som om energin rinner ur en på 3 minuter. Man är jätte pigg sen tar orken bara slut. Jag åker fortfarande lift till och från stolen och jag får hjälp med vändningarna i sängen men ett litet steg närmare.

Känner mig lite påhoppad idag de tycker att jag är för smal. Jag måste dricka protein dryck vilket är helt ok om de var så att de var av anledning av operation och läkning men för att jag är för smal. Om man medvetet håller sig lite i under kant för att axlar och armar ska hålla. Samt att jag nog har mistat några kilo muskler efter som träningen innan operationen slarvades de lite med (viktigare att flytta in i huset). Känner mig kränkt i alla fall.

Dagen idag har varit som alla andra vid middag kom Marie och hälsade på. Vi har diskuterat lite om garage planering, julklappar och en massa annat. Men framför allt har vi sett på Criminal Minds tillsammans och kramats. Längtar hem! Men komma hem utan att klara sig själv är en omöjlighet. Så man får glatt ligga kvar här, nu börjar de tära lite på psyket. Tur att de kommer folk och hälsar på så att tiden går..

Sen fyller ju John år idag grattis. Skönt att vi stirrar i samma vägg men han på en tv och jag på plasthandskar och terapikonst.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *