Facebook Instagram LinkedIn

October 25, 2015 at 09:04PM


På väg tillbaka.
Efter några veckor med mindre träning pga sjukdom och avsaknad av ork är jag på väg tillbaka. Jag är starkare än på länge Watten har ökat på intervaller och på lång passen.
Den smärtan som jag haft senaste tiden har tärt på kroppen och psyket. Nu är träningsdosen uppökad och ska ökas lite till. Så hoppas jag att de planar ut lite så jag kan andas ut lite och bli en lite bättre pappa.
De senaste veckorna har jag fått frågor om jag tar anabola eftersom jag har så stora armar. Jag berättade de för min fru då säger hon att jag är liten. Intressant tycker jag. Och jag äter inte anabola men Kravmärkt mat.
#kälkhockey #träningärkul #familj #paincave #vardagsomhelg #hedemora #smärta #icesledgehockey #parasport #skierg
via IFTTT

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *