Facebook Instagram LinkedIn

September 04, 2015 at 07:42PM


Förkylning är avslutat sedan någon dag. Men en total matthet med huvudvärk och mycket smärta i rygg och ben.
De syns inte på utsidan när kroppen inte funkar på insidan. Jag har inte varit så trevlig hemma. Men kryper undan och försöker komma ner i varv.
Och nu har jag bestämt att de är nog med förkylning och måste komma igång med intensivare träning. Har upptäckt att min puls sjunkit till under 50 när jag satt i soffan här om kvällen. Jag lever inte ett liv med pulsband utan en tillfällighet. Som alla stora upptäckter sker de av en slump. Så nu kan jag i alla fall säga att träningen gett effekt.
Har haft många bea möten under veckan när de inte funkat att träna. De känns som om framtiden ligger där och väntar med utsträckta armar. Armarna kommer inte att slå om de gör de så blir det inte värre än ett blåmärke, inga brutna ben.
#kälkhockey #handikappidrott #träningärkul #skierg #handikappidrott #paincave #vardagsomhelg #familj #nyaprojekt
via IFTTT

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *