Facebook Instagram LinkedIn

September 27, 2015 at 08:43PM


Efter en helg i Eskilstuna Hofors Eskilstuna i landslags hjälm. Byter jag ut den mot en röd för träning med HSK. I morgon kör vi här i Hedemora igen.
Efter helgens träningar var jag rätt slut I bilen på väg hem. Jag har blivit snabbare i kälken nu måste teknik tränas och nötas in. De flesta begränsningarna sitter i huvudet. De är de svåraste att kriga emot tycker jag.
Har jag ex ett brutet finger så att jag inte kan greppa så är de lättare att acceptera än de som sitter i huvudet. Ex för hög fart mot sargen för att ta pucken hjärnan skriker skit i pucken och sväng tidigt för att inte bryta foten igen. Medveten om problemet men inte så lätt löst kräver sina timmar på isen för att få kontroll.
Hur gör du med dina begränsningar?
#hjärnspöken #kälkhockey #handikappidrott #träning #teamsweden #hedemora #hofors #eskilstuna #sportewa #utmanadigsjälv
via IFTTT

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *