Facebook Instagram LinkedIn

Skit och flytt till Falun

Idag har jag landat i Falun efter en hemsk färd med liggande transport. Gårdagens inlägg blev inte av pga. att jag fick fel på magen. Diarré är inte kul i stol tur att jag för en gångs skull var på sjukhuset och kunde få hjälp. De känns ganska förnedrande men så ska kanske livet vara. Idag är jag mycket bättre och piggare. Men de tar hårt på kroppen.

De känns bra att vara i Falun närmare hem och lättare att hälsa på. Än så länge har jag restriktioner att jag inte får göra någon ting men till helgen får jag köra rullstol på plana golv men inte flytta mig till och från den. Den 12 ska stygnen tas och om ca 3 veckor är jag hemma. De syns en ljusning i tunneln.

Smärtan är fortfarande kvar och är ganska oförändrad de bränner i benen och smärtar i ryggen. De känns att de har varit och skurit i musklerna för de för ont på nya ställe som inte smärtade innan operationen.

Här i Falun har jag inte någon tv utan en terapi konst tur att de finns böcker att läsa och filmer att se.

Snart är min stol hemma vore kul att få komma hem och titta lite på den. Men jag har bestämt mig att lyssna på läkarna denna gång och ta de lugnt. Inte för att jag tror de är någon skillnad.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *