Facebook Instagram LinkedIn

Slö lägger de något i maten?

Idag är jag slut undrar om de lägger något i maten för att man inte ska ställa till det. Jag känner mig helt orkeslös och slö. I natt har jag sovit hyfsat men kände mig inte utvilad när jag vaknade. En insomningstablett i går hjälpte till att sova. Smärtan i benen är som innan operationen svårt att slappna av, framför allt när man ska sova.

Har haft en massa besök idag och de har gjort att dagen har runnit på bra. Inga större missöden.

I morse tog de stygnen så nu ska jag ha läkt klart jag svettades som i en bastu när de tog dem. Så fort de ska ta stygn oavsett vart de sitter så blir jag kall svettig och kvider. Även om de inte gör ont så skapar kroppen en stress som tar lång tid att bli av med känns som att springa en mil.

Fått besked om att efter tre veckor är de inga restriktioner med för flyttningar utan de ska bara vara att flytta som vanligt. Undrar om detta kommer att ändras under veckan.

Hoppas att My har haft en bra lucia på dagis idag och att de inte blev allt för blöta i regnet.

Nu är de dags för lite kvälls fika och prova om de ligger några droger i maten för att sedan gå och sova. Sen är de en dag närmare utskrivning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *