Facebook Instagram LinkedIn

Tiden segrar sig fram

Tiden går lika fort men när man har kul lider man inte av den.efter nyårsafton har det varit ett helvete skulle ha lagt mig och vilat men morfin och gäster blev de inget av med vilande. Igår låg jag hela dagen, de var då tiden började gå sakta närmast krypa fram som en skade skjuten sköldpadda inget känns motiverande. Skulle vilka träna men orkar knappt sitta uppe. D är otroligt frustrerande att viljan finns men inte kraften. De är inte ens kul att se på film allt känns förutsägbart.
En sak som är bra är att jag har tid att träna på att skriva på nya plattan. De tar en jävla tid men e håller hjärnan upptagen ett tag. Jag håller ppp att träna på att koppla bort smärtan ingen men de går inte så bra. De känns som jag är på ruta ett igen. Undrar om kroppen stänger av efter ett tag och säger nu orkar jag inte mer e får göra ont men jag ska inte bry mig om det utan lägga min energi på att leva. Eller om de är hjärnan som styr kroppen att stränga av.vilket de är så hoppas jag att de kommer snart. Morfinet funkar sämre och sämre men måste ta för att funka hyfsat.
Idag tröst äter vi godis en kortsiktig lösning men god.

image

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *